Grup EnergoBit - solutia completa in electricitate - EnergoBit Group, EnergoBit, CFR Cluj, CFR 1907, Antreprenoriat Lucrari Electrice, SCADA, Contoare energie, Contoare gaz, Protectii numerice, SEL, EDSA, Posturi de transformare, Celule de medie, Tablouri electrice, Baterii de condensatoare, Transformatoare uscate, EnergoBit Tesar

Premiul Business pentru Dezvoltare Durabila si Management Performant

EnergoBit Group obtine Premiul Business pentru Dezvoltare Durabila si Management Performant

In cadrul unei gale organizate de Facultatea de Business din Cluj, EnergoBit Group a primit premiul pentru dezvoltare durabila si management performant. Evenimentul a avut loc in data de 31 martie a.c., incepand cu ora 12.00, in Amfiteatrul Facultatii de Business, Cluj-Napoca.

Incepand cu anul 2010, Facultatea de Business din cadrul Universitatii Babes Bolyai a propus acordarea anuala a Premiilor Business pentru rezultate obtinute de companii si personalitati din Romania in mediul de afaceri specific, dar si prin parteneriatele si cooperarile avansate cu mediul academic.

Acordate avand ca suport rezultatele din anul precedent, aceste premii vin ca o recunoastere a performantelor pe care compania le-a avut in ultimii ani. EnergoBit Group a fost desemnata pentru a primi Premiul Business pentru Dezvoltare Durabila si Management Performant.

Acest premiu este insotit de invitatia de a desemna un reprezentant al companiei pentru a se alatura corpului profesoral al facultatii, ca membru in Consiliul Consultativ al Facultatii de Business. 
Solutia completa in electricitate - EnergoBit Group, EnergoBit, CFR Cluj, CFR 1907, Antreprenoriat Lucrari Electrice, SCADA, Contoare energie, Contoare gaz, Protectii numerice, SEL, EDSA, Posturi de transformare, Celule de medie, Tablouri electrice, Baterii de condensatoare, Transformatoare uscate, EnergoBit Tesar, Enex, Furnizare energie, Parcuri eoliene, Eolian, Energie verde, EnergoBit Schreder, Iluminat, Iluminat exterior, Stalpi de iluminat, Sisteme de iluminat, Lampa, Iluminat interior, Iluminat scenic, Energie eoliana, Intrerupatoare de medie, Reanclansatoare, Energobit Tavrida, Energolux, Separatoare, Contactoare, Trafo, Retrofit celule, Audit energetic, Statii electrice, Grupuri electrogene, Managementul energiei, Echipamente electrice, Sisteme de contorizare, Software de comanda si control