Locul I la nivel national in topul CCI - EnergoBit s-a clasat pe prima pozitie in topul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei pentru anul 2009, la categoria Intreprinderi mijlocii, pentru sectorul Constructii si lucrari de instalatii.

Locul I la nivel national in topul CCI

EnergoBit s-a clasat pe prima pozitie in topul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei pentru anul 2009, la categoria Intreprinderi mijlocii, pentru sectorul Constructii si lucrari de instalatii.
EnergoBit - Locul I la nivel national in topul CCI EnergoBit - Locul I la nivel national in topul CCI
Clasarea onoranta pe aceasta pozitie vine ca o confirmare a trendului crescator in activitatea din ultimii ani.
EnergoBit - Locul I la nivel national in topul CCI

Astfel, EnergoBit si-a consolidat pozitia de cel mai important furnizor de servicii specializate de inginerie si lucrari electrice in domeniul parcurilor eoliene din Romania si a finalizat o serie de lucrari de referinta, de la proiecte pentru companiile de generare, transport si distributie a energiei electrice la cele pentru beneficiari privati si institutionali.

O premisa pentru cresterea activitatii a fost si dublarea capacitatii de productie a fabricii de la Jibou, proiect finalizat in cursul anului 2009.
EnergoBit - Locul I la nivel national in topul CCI

EnergoBit priveste viitorul optimist. Cei 20 de ani de activitate, aniversati in 2010, au confirmat succesul unei afaceri care a crescut de cinci ori fata de acum cinci ani. EnergoBit isi propune sa pastreze pe viitor aceleasi trend constant de dezvoltare: furnizarea de servicii si echipamente de top, diversificarea activitatii firmei precum si cresterea numarului de angajati.

PROIECTE RECENTE:

- Finalizarea cu success a primei etape a lucrarilor electrice din cadrul parcului eolian de la Fantanele - 4 statii 33/110 kV si linii electrice subterane de 110 kV si 33 kV in lungime de 150 km

- Realizarea celei mai mari statii electrice interioare din Romania - Statia 110/20 kV Cotroceni Mall;

- Implementarea sistemului de teleconducere SCADA aferent statiilor apartinand FDEE Transilvania Nord;

- Realizarea lucrarilor de modernizare a iluminatului public din municipiul Cluj-Napoca;

- Realizarea lucrarilor de iluminat pentru autostrada Transilvania. 
Solutia completa in electricitate - EnergoBit Group, EnergoBit, CFR Cluj, CFR 1907, Antreprenoriat Lucrari Electrice, SCADA, Contoare energie, Contoare gaz, Protectii numerice, SEL, EDSA, Posturi de transformare, Celule de medie, Tablouri electrice, Baterii de condensatoare, Transformatoare uscate, EnergoBit Tesar, Enex, Furnizare energie, Parcuri eoliene, Eolian, Energie verde, EnergoBit Schreder, Iluminat, Iluminat exterior, Stalpi de iluminat, Sisteme de iluminat, Lampa, Iluminat interior, Iluminat scenic, Energie eoliana, Intrerupatoare de medie, Reanclansatoare, Energobit Tavrida, Energolux, Separatoare, Contactoare, Trafo, Retrofit celule, Audit energetic, Statii electrice, Grupuri electrogene, Managementul energiei, Echipamente electrice, Sisteme de contorizare, Software de comanda si control