20 ani de EnergoBit! -

20 ani de EnergoBit!

ENERGOBIT - 20 DE ANI DE ACTIVITATE DE SUCCES IN DOMENIUL ELECTRIC

EnergoBit, unul dintre liderii autohtoni in domeniul electro-energetic, sarbatoreste anul acesta 20 de ani de activitate.

Compania s-a infiintat in anul 1990, dezvoltandu-se in permanenta si ajungand actualmente la un grup de firme cu o cifra de afaceri de 100 milioane de euro.
EnergoBit Group
O idee frumoasa devenita un business de succes si inovator - aceasta este povestea EnergoBit, care azi ofera solutia completa in electricitate: audit energetic, consultanta in programe de eficienta energetica si energii regenerabile, proiectare si servicii de inginerie specializate, antreprenoriat in instalatii electrice complexe, productie de echipamente de medie si joasa tensiune, productie de echipamente de iluminat stradal, arhitectural si industrial, operare instalatii energetice si furnizare energie electrica.

Fie ca este vorba de lucrari de modernizare echipamente si instalatii electrice sau de investitii noi in domeniul electric, EnergoBit este un partener de baza al companiilor de generare, transport si distributie a energiei electrice. In aceeasi masura, EnergoBit ofera solutii complete in domeniul electric tuturor celor care construiesc parcuri industriale, complexe comerciale, ansambluri rezidentiale, unitati de productie sau alte obiective care necesita alimentarea cu energie electrica.

Inovare permanenta, flexibilitate si adaptare la cerintele clientilor

Grupul EnergoBit este recunoscut pe piata de profil ca fiind extrem de dinamic in gasirea de solutii noi, inovative prin performante tehnice si calitate. Moderne, fiabile si modulare, produsele EnergoBit sunt marca proprie grupului: posturi de transformare in anvelopa de beton gama ROBUST, celule de medie tensiune gama MOD6, soft de gestiune consum energie electrica ZEUS, tablouri de distributie sau, ca noutate si premiera in Romania, solutia tehnica containerizata pentru partea de medie tensiune a statiilor electrice gama ROBUST OPTIONAL MDP si ROBUST OPTIONAL MCP.
EnergoBit Group
EnergoBit are ca si competenta importanta calitatea de integrator in domeniul sistemelor SCADA. Toate echipamentele din domeniul energetic, care cunosc un protocol standard de comunicatie, pot fi integrate in sistemele SCADA realizate de catre EnergoBit.
EnergoBit Group
Flexibilitatea in alegerea echipamentelor de la diferiti producatori confera EnergoBit avantajul de a realiza proiecte care inglobeaza tehnologie performanta la preturi competitive. Solutiile astfel oferite sunt adaptate cerintelor clientului, in pas cu progresul tehnologic si in conditii de calitate si siguranta.

Performanta. Calitate. Antreprenoriat

Cu un numar de peste 400 angajati, din care 160 de ingineri energeticieni, cu experienta semnificativa in proiectele energetice de profil, EnergoBit si-a castigat pozitia de lider si specialist recunoscut, prin lucrari de referinta in domeniu, prin complexitatea acestora, timpul scurt de realizare si solutiile tehnice oferite.
EnergoBit Group

Dintre numeroasele referinte din portofoliu, mentionam realizarea cu succes a celei mai mari statii electrice interioare din Romania, cea din Cotroceni Mall, Bucuresti.
EnergoBit Group

Parcuri eoliene

Obtinerea energiei din surse eoliene a luat amploare tot mai mare in Romania, masuratorile de vant efectuate confirmand existenta de zone cu potential eolian ridicat. Cu o echipa consacrata de ingineri energeticieni, pregatiti special pentru acest domeniu nou, EnergoBit s-a implicat inca de la inceput in proiectele de parcuri eoliene. Recunoasterea EnergoBit este confirmata de contractele incheiate pentru proiectele majore de parcuri eoliene din Romania. EnergoBit a devenit astfel cel mai important furnizor de servicii de proiectare si executie electrica in domeniul parcurilor eoliene din Romania. Un proiect remarcabil in acest sens il reprezinta antreprenoriatul general pe partea de lucrari electrice din cadrul celui mai mare parc eolian terestru din Europa, de la Fantanele, Dobrogea, al carui beneficiar este Grupul CEZ.
EnergoBit Group

Investitii in dotari si tehnologie

Una dintre premisele succesului a fost permanenta dezvoltare si diversificare a activitatii precum si investitiile in tehnologie. Dupa dublarea capacitatii de productie a fabricii de la Jibou, EnergoBit pregateste construirea la Cluj a unei noi hale de productie de echipamente electrice, care va imbogati portofoliul de produse realizate si oferite in prezent de grup.
EnergoBit Group

Valori

Oamenii sunt resursa principala a EnergoBit, de aceea instruirea profesionala a personalului, precum si pregatirea constanta a acestora urmeaza setul de valori cu ajutorul caruia firma s-a dezvoltat: respect, pasiune, profesionalism si performanta.
EnergoBit priveste viitorul optimist. Implinirea celor 20 de ani de activitate a confirmat succesul unei afaceri care a crescut de cinci ori fata de acum cinci ani. Furnizarea de produse de top, diversificarea activitatii firmei precum si cresterea numarului de angajati vor ramane in continuare prioritare.

Grupul EnergoBit are sediul central la Cluj si activeaza pe plan national prin filialele sale din Bucuresti, Bacau, Brasov, Constanta si unitatile de productie din Cluj si Jibou.

Grupul EnergoBit ofera clientilor sai o solutie completa in electricitate, prin principalele sale componente:

EnergoBit - antreprenor in instalatii electrice complexe si servicii de inginerie specializate;
EnergoBit Prod - producator de echipamente de distributie de medie si joasa tensiune;
EnergoBit Tesar Transformers - producator de transformatoare de medie tensiune;
EnergoBit Schréder Lighting - producator de echipamente de iluminat stradal, arhitectural si industrial;
Energolux - specializata pe echipamente de iluminat interior si scenic;
EnergoEco - companie ce asigura consultanta in programe de eficienta energetica si energii regenerabile;
EnergoBit Control Systems - companie de inginerie si proiectare retele electrice;
EnergoBit Tavrida - companie ce comercializeaza aparate de medie tensiune cu comutatie in vid;
Enex - specializata in furnizarea energiei.


 
Solutia completa in electricitate - EnergoBit Group, EnergoBit, CFR Cluj, CFR 1907, Antreprenoriat Lucrari Electrice, SCADA, Contoare energie, Contoare gaz, Protectii numerice, SEL, EDSA, Posturi de transformare, Celule de medie, Tablouri electrice, Baterii de condensatoare, Transformatoare uscate, EnergoBit Tesar, Enex, Furnizare energie, Parcuri eoliene, Eolian, Energie verde, EnergoBit Schreder, Iluminat, Iluminat exterior, Stalpi de iluminat, Sisteme de iluminat, Lampa, Iluminat interior, Iluminat scenic, Energie eoliana, Intrerupatoare de medie, Reanclansatoare, Energobit Tavrida, Energolux, Separatoare, Contactoare, Trafo, Retrofit celule, Audit energetic, Statii electrice, Grupuri electrogene, Managementul energiei, Echipamente electrice, Sisteme de contorizare, Software de comanda si control